Book now Call now Directions

OPG Izletište Lučić

Restoran i IzletišteOpen Today: 09:00-20:00


Što možete vidjeti

Za svakoga ponešto

Food icon

Hrana kakvu želiš

Zasigurno domaća jela kakvu su jeli naši stari, gdje su nepca puna okusa nezaboravne tradicijske hrane od soparnika, raštike, peke pa do nezaobilazne janjetine s ražnja. Sve od prirode bez aditiva i bilo kakvih umjetnih okusa. Kušanje naše hrane je jedinstveno, prirodno i nadasve zdravo.

Party icon

Zabavan izlet za sve uzraste

Daleko od gradske vreve, užurbanih života i jurećih automobila osjetite mir i život u prirodi i s prirodom. Za djecu preskanje bala sijena i druženje sa životinjama a odrasli mogu baciti na balote ili šijavice ukoliko znaju, a ukoliko ne znaju tu smo da ih podučimo.

Animals icon

Veliki broj životinja

U našoj ponudi imamo raznovrsni zoološki vrt s egzotičnim i domaćim životinja, naš mini ZOO sadržava preko 30 različitih vrsta životinja. Također nudimo satove jahanja za vas koji želite probati nešto novo ili vas koji želite pokazati iskustvo u jahanju.

Tree icon

Netaknuta priroda

Naše imanje je na mosorskoj idili koju okružuje šuma daleko od gradskog asfalta. Pravo mjesto za doći i osjetiti dodir s prekrasnom prirodom koju pruža ovaj mosorski zaseok.

Relax icon

Savršen odmor

Uvjerljivo savršeno mjesto za odmor i opuštanje uz prirodu, životinje, vrhunsku domaću hranu te upoznavanje tradicije. Neprocijenjivo iskustvo na dlanu svega 30min od Splita i Omiša.

Dance icon

Upoznat ćete našu tradiciju

Upoznajte našu dugogodišnju tradiciju koja datira još iz 13. stoljeća za vrijeme Poljičke Republike. Možete vidjeti staru arhitekturu i upoznati se s običajima te na trenutak osjetiti čar ondašnjeg načina života.


Book Now OPG Izletište Lučić

Keep Calm and make your booking Now

Book Your now and don't be sorry later 

Location

For all group, event or recurring reservations please contact us on Whatsapp +385 98 667 806 or Email booking@smokvina.hr


Luggage and Baggage Storage in Split City Center


Best trip and tours from Split


Airport and other transfer!


JOIN OUR TEAM / PRIDRUŽI SE NAŠEM TIMU


©2023 go360. Developed by AppsForce

Uvjeti korištenja - Terms and Conditions Pravila privatnosti - Privacy Policy